Konopná mast STABLA

Již více než deset let přinášíme našim zákazníkům kvalitní konopné mazání. Naši nejčastější klienti jsou lidé, kteří se potýkají s kožními problémy a často se nemají kam obrátit. Tradiční chemické masti mnohdy nabízí pouze dočasné řešení a nemoc, ať už je to ekzém nebo lupénka, se brzy vrátí.

Je důležité si uvědomit, že častými příčinami kožních projevů, jako je zarudlá, svědivá kůže, může být naše strava. Proto je doporučováno omezit konzumaci mléčných produktů, alkoholu a cukru. Avšak, pokud si to uvědomujeme a hledáme přirozeného pomocníka pro naši kůži, konopí se ukazuje jako správná volba.

Konopí je totiž rostlina, která naší kůži pomáhá již tisíce let. Když je produkt navíc řádně připravený a kombinuje účinné látky, které spolu tvoří tzv. entourage efekt (efekt, kdy na postižené místo působíme s více než jedním kanabinoidem), jeho účinky jsou až několikanásobně silnější než u produktů obsahujících pouze jeden kanabinoid.

 

Na jaké problémy může konopná mast STABLA pomáhat?

Lupénka, ekzémy, podrážděná kůže, strie, jizvy, popáleniny, suchá kůže, akné.

 

Proč je základem naší masti lékařská vazelína?

Důvodů je několik, ale nejdůležitější je to, že vazelína je bezpečná a není na ni známá téměř žádná alergická reakce. Ve světě kosmetiky se vazelína často používá jako hydratační složka, která vytváří na pokožce ochrannou vrstvu, zabraňuje ztrátě vody a udržuje pokožku hydratovanou. Vazelína je také často používána pro léčení drobných popraskaných nebo suchých míst na pokožce. Vytváří bariéru, která brání vniknutí bakterií do těchto oblastí, a tím umožňuje lépe se zahojit.

 

Kanabinoidy jsou budoucností kosmetického průmyslu

Složky, které lidé v konopných produktech hledají, jsou především kanabinoidy (známe jsou CBD, CBG, CBN…). Ty mají mnoho zajímavých účinků, mezi něž patří například protizánětlivé a revitalizační vlastnosti. Kanabinoidy ovlivňují přirozený endokanabinoidní systém v pokožce, který je zodpovědný za její vitalitu. Konopí produkuje látky velmi podobné těm, které si vytváří lidský organismus k léčení nejen kůže, ale také k udržení celkové homeostázy. Věda a zkušenosti ukazují, že konopí je jednou z možností, které mohou poskytnout účinnou pomoc lidem s nepříjemnými kožními projevy.

Vyzkoušejte konopnou mast STABLA, která obsahuje vybrané extrakty z kvalitních odrůd konopí. Právě vybrané odrůdy a zkušenosti dodávají konopné péči její účinnost. V roce 2014 v Londýně na Nature and Organic získal Jiří Stabla se svou univerzální konopnou mastí ocenění jako druhá nejlepší přírodní novinka světa. Od té doby uběhlo mnoho let, ale jeho produkty stále patří k nejvyšším standardům.

Reference:

Dobrý den, Jirko.
Děkuji Vám za unikátní konopnou mast, která mi neskutečně pomohla na pásový opar. Místo s oparem pálilo, bodalo a štípalo. Hrozná bolest.
30 minut po aplikaci se vše zklidnilo a bodavá bolest ustoupila. Druhý den již opar pomalu usychal a ustupoval, bolest žádná. Léčba trvala cca týden. Velké díky za pomoc. Jsem Vám velmi vděčná.
Zdravím.
Jitka 51 let (Praha)
 

 

Měla jsem oteklou nohu, spadla jsem a velmi mě bolela. Nemohla jsem došlápnout. Dostala jsem od syna mastičku Stabla a po dvou dnech mi velmi pomohla, už dělám kroky. A zdá se mi, že otok rychleji mizí. Všem doporučuju, vazelína i pěkně voní.

Milena, Havířov, 64 let

 

Oblíbený produkt Konopných lékáren


Najít v e-shopu: https://stabla.cz/products/univerzalni-konopna-mast-s-ucinnymi-kanabinoidy