STABLA vstupuje do světa luxusní péče o pokožku. Kmenové buňky posílí kanabinoidy

Kmenové buňky z rostlin v kosmetice nepracují tak, jak by mohl někdo očekávat na základě názvu. Někteří lidé si mohou mylně myslet, že rostlinné kmenové buňky mohou nahradit nebo opravit lidské kmenové buňky, což není pravda. Místo toho mají rostlinné kmenové buňky v kosmetických produktech tyto hlavní funkce:

Ochrana a podpora lidských kmenových buněk: Rostlinné kmenové buňky obsahují vysokou koncentraci antioxidantů a mohou pomoci chránit lidskou pokožku před poškozením způsobeným volnými radikály. Tím mohou podporovat dlouhověkost a funkčnost lidských kmenových buněk v kůži.

Produkce látek pro péči o pokožku: Rostlinné kmenové buňky mohou produkovat určité peptidy, aminokyseliny a další látky, které mohou mít přínosné účinky pro pokožku.

Ochrana proti stresu: Mnoho rostlinných kmenových buněk má schopnost odolávat stresu způsobenému různými faktory, např. UV zářením. Tento stres může poškozovat kůži na molekulární úrovni, což vede k jejímu stárnutí a ztrátě pružnosti.

V moderní konopné péči přicházíme nejen s inovovaným extraktem přírodních kanabinoidů, ale také s nabíječem vašich buněk. Jak je to možné?

Olea Vitae™: Nový průlom v boji proti stárnutí

První buněčný olej, který bojuje proti energetickému stárnutí stimulací mitochondriálních synapsí.

Stárnutí není jen otázkou estetiky a času. Ve skutečnosti má hluboký dopad na energetické úrovně našich buněk. Představte si naše buňky jako baterie s programovanou zastaralostí, která je pevně spojená s vitalitou naší kůže. Toto je koncept energetického stárnutí.

V mládí naše buňky oplývají energií díky mitochondriím, které jsou hlavním zdrojem buněčné energie, zejména když jsou sloučené. Avšak s postupem času, často zesíleným nedostatkem spánku, stresem a dalšími faktory, dochází k poklesu biogeneze mitochondrií a jejich schopnosti navzájem komunikovat a vytvářet takzvané mitochondriální synapse. Staré buňky, které mají méně mitochondrií a chudou komunikační síť, nemají schopnost generovat dostatek energie k udržení své vitality.

Olea Vitae™ - První buněčný olej, který bojuje proti energetickému stárnutí stimulací mitochondriálních synapsí. Tato přírodní aktivní složka zajišťuje aktivaci cyklů obnovy energie a pomáhá buňkám bojovat proti programované zastaralosti mitochondrií. Výsledkem je oživení kůže.

Jak toho Olea Vitae™docílí?

Triggering cell revival: Spuštění obnovy buněk a jejich vitality.

Re-charging your internal cell batteries: Nabíjení interních buněčných baterií, což umožňuje buňkám vrátit se na energetické úrovně mladších buněk.

Powerful revitalizer of mature skin: Silný revitalizátor zralé kůže zajišťující svěží vzhled.

Mitochondrial membrane remodeling: Přestavba membrán mitochondrií, podporuje jejich správnou funkci.

Firming & repairing formulations: Zpevňující a opravné složení, které působí proti známkám stárnutí.

OLEA VITAE™ je vyroben z kmenových buněk výhonků divokého olivovníku (Olea europaea var. silvestris) pomocí technologie Plant Cell Biofactories. Byl vybrán právě díky svojí odolnosti vůči suchu a vysokým teplotám, vitalitě a dlouhověkosti. Jeho vyšší genetická rozmanitost z něj dělá ideální zdroj pro tento unikátní produkt.

OLEA VITAE přerušuje cykly energetického poklesu a oživuje pokožku tím, že nabíjí vnitřní buňky a stimuluje produkci kolagenu. Výrobce poukazuje také na pomoc, která může:

zvýšit hydrataci pokožky až o 30 %
zlepšit pevnost pokožky o 20 %
zvýšit pružnost pokožky až o 34 %
snížit hloubku vrásek o 21 % a objem vrásek o 13 %

Jeho antioxidační a antiglykační účinky, spolu se zvyšováním exprese genů zapojených do produkce energie a mitochondriální fúze, činí z OLEA VITAE™ průlom v oblasti péče o pleť.

Do konopného séra STABLA jsme OLEA VITAE™ dali z mnoha důvodů. Jedním z nich je fakt, že jsme chtěli opět určovat směr konopné péče pro příští dekádu, o čemž nás přesvědčily i naše patnáctileté zkušenosti. Vždy se radíme s mistry v daném oboru. Budeme rádi, když produkt vyzkoušíte. Má opravdovou energii a kus inovace nejen v konopném, ale také v celkovém kosmetickém světě. Čas je dobrý učitel, ale špatný kosmetik, nedovolme mu oslabovat naše buňky. 

Spojili jsme sílu a povolali odborníky na kmenové buňky. Vyplatilo se! Ušli jsme dalekou cestu, nastavili na ní pravidla a příroda nám dává opět další možnosti se ukázat v péči o problematickou nebo stárnoucí pokožku. Tentokrát se zastavujeme na buněčné úrovni a budeme na ní působit sofistikovaně.

Sérum je určeno k použití na celé tělo, nabízí alternativu k luxusním a drahým sérům. Na obličeji vidíte ihned úlevu. Tím, že oživuje a obnovuje pokožku, nabízí tělové sérum STABLA jedinečné řešení pro ty, kteří hledají prémiovou péči proti stárnutí s kmenovými buňkami současnosti.  

Ceramidy, kmenové buňky a squalane spolu s kanabinoidy, to si zasluhuje pozornost v kosmetickém světě. Hroznový olej získaný z vinných hroznů, je také známý pro své mírné SPF vlastnosti a obvykle může mít SPF kolem 4-6. Je bohatý na antioxidanty a je oblíbený pro své hydratační vlastnosti a schopnost podporovat zdraví pokožky. Vyzkoušejme moderní patenty, které určují směr. S produkty STABLA máte jistotu etické výroby i obchodování. 

Autor: Jiří Stabla